Monday, February 4, 2008

Delay....

Has anyone been having problems with their blogger? I have been having issues with attaching and inserting pictures to my post, because of this my posts have been typed up with no cards to share. I am going to look into a few alternative ways to attach pictures so that I can post the card I created last night, but I thought I would let all of you know that at least one card is coming as soon as I can get that image up and running! In the mean time….the Giants won and my Dad is thrilled, he was yelling and jumping around last night with a few of the other people we had over last night. I hope all of you who had a party had a blast and ate all sorts of yummy and unhealthy goodies! I cleaned my room ladies, there are still a few areas that need to be cleaned a bit more, but the transformation is amazing. I actually have floor space in my room and I can see most of my stamping supplies! I also discovered that I have a LOT of things that people have given me….so I may have a few goodies to share with you guys, I don’t know when or how, but stay tuned.

3 comments:

Jan Scholl said...

I have been having trouble for several weeks. spell check isnt working, refresh page takes me no where and the buttons on the compose pages are dead too.

Google reader is acting drugged. I dont know but will check the help pages later as I have posted to the something isnt working blog over there several times. Drives ya nutty but its free. for now.

Anita Knits said...

I thought it was me, but keep trying you can manage it in the end. Glad to hear was not going mad.

Joani said...

No, it's not just you. Sometimes it has a mind of it's own. I just walk away and come back later - then it works!

Blog Widget by LinkWithin